JUST BOOKED A FLIGHT

Idag på naturkunskapen när livet stod relativt still så bestämde jag mig för att kolla in på lite flygsidor, vilket slutade med att jag bokade en flygresa till Hamburg och en hem från Pisa. Kommer liksom att bila från Tyskland ner till Italien och sedan flyga hem därifrån. Ska bli så kul! Åker dit den 22a Juni och kommer hem den 4e Juli. Ser verkligen fram emot detta och det ska bli jättekul att åka igenom Österrike igen. Var riktigt coolt senast vi gjorde det och denna gången ska vi förmodligen också stanna där en natt. Skriver mer om denna resa längre fram, men tänkte bara berätta det. Soooo excited!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s