JUST BOOKED A FLIGHT

Idag på naturkunskapen när livet stod relativt still så bestämde jag mig för att kolla in på lite flygsidor, vilket slutade med att jag bokade en flygresa till Hamburg och en hem från Pisa. Kommer liksom att bila från Tyskland ner till Italien och sedan flyga hem därifrån. Ska bli så kul! Åker dit den 22a Juni och kommer hem den 4e Juli. Ser verkligen fram emot detta och det ska bli jättekul att åka igenom Österrike igen. Var riktigt coolt senast vi gjorde det och denna gången ska vi förmodligen också stanna där en natt. Skriver mer om denna resa längre fram, men tänkte bara berätta det. Soooo excited!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s