FRIDAY

FRIDAY yay, ska bli så skönt med helg igen (även fast jag bara gått i skolan två dagar haha). Har planerat att fota litegrann idag och sedan lyssna in mig på Shawn Mendes låtar. Kan nästan ingen av hans nya låtar, så jag känner mig tvungen att lära mig dem innan hans konsert hehe… Ikväll ska jag även träffa Jossan, ska bli så kul! Världens bästa < 3

Bilderna igår blev riktigt bra förresten, är så imponerad av Emelie som fotade! Självklart kommer ni få se bilderna så fort jag får dem, men det lär nog ta några dagar. Är  förväntansfull!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s