FRIDAY

FRIDAY yay, ska bli så skönt med helg igen (även fast jag bara gått i skolan två dagar haha). Har planerat att fota litegrann idag och sedan lyssna in mig på Shawn Mendes låtar. Kan nästan ingen av hans nya låtar, så jag känner mig tvungen att lära mig dem innan hans konsert hehe… Ikväll ska jag även träffa Jossan, ska bli så kul! Världens bästa < 3

Bilderna igår blev riktigt bra förresten, är så imponerad av Emelie som fotade! Självklart kommer ni få se bilderna så fort jag får dem, men det lär nog ta några dagar. Är  förväntansfull!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s