BED MAKEOVER

Kände för att fixa till min säng idag när jag städade, så jag tog fram lite grejer som jag köpte precis när jag fyllde år. Blev så bra tycker jag, passar mitt rum perfekt! Känner dock att jag skulle vilja köpa en annan skrivbordsstol, luckor till min hylla och ny lampa för att allt ska kännas 100% rätt. Eller ja, kommer förmodligen hitta fler saker att ändra när jag väl har gjort det, men i alla fall det jag kan tänka på nu ; )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s