PHOTOSHOOT

Fick ett meddelande av en tjej på facebook för några dagar sedan där hon frågade ifall jag ville samarbeta med henne gällande en fotografering och självklart ville jag det! Därför ska jag alltså iväg och fota med henne senare idag. Ska bli så kul! Lovar att visa er bilder senare, är riktigt taggad på att se slutresultatet. Tror det kommer bli  bra! 

Nu ska jag snart stiga upp och välja kläder, samt packa med mig allt som jag ska ha med mig till senare idag. Ha en fin torsdag hörrni! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s