PHOTOSHOOT

Fick ett meddelande av en tjej på facebook för några dagar sedan där hon frågade ifall jag ville samarbeta med henne gällande en fotografering och självklart ville jag det! Därför ska jag alltså iväg och fota med henne senare idag. Ska bli så kul! Lovar att visa er bilder senare, är riktigt taggad på att se slutresultatet. Tror det kommer bli  bra! 

Nu ska jag snart stiga upp och välja kläder, samt packa med mig allt som jag ska ha med mig till senare idag. Ha en fin torsdag hörrni! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s