MOM’S DRESS


Ville prova mammas nya klänning haha, så den fick vara med på några bilder. Tycker den är  fin! 

Ska snart fota litegrann till bokprojektet jag håller på med tillsammans med pappas jobb och sedan ska jag iväg till ett möte. Planerna imorse ändrades när jag vaknade och insåg att jag hade försovit mig (är ni förvånade?), så det slutade med att jag var hemma och gjorde matte hela förmiddagen istället. Fick ett litet mental breakdown angående att jag missade den lektionen på morgonen hehe, så mamma lät mig vara hemma och komma ikapp. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s