MOM’S DRESS


Ville prova mammas nya klänning haha, så den fick vara med på några bilder. Tycker den är  fin! 

Ska snart fota litegrann till bokprojektet jag håller på med tillsammans med pappas jobb och sedan ska jag iväg till ett möte. Planerna imorse ändrades när jag vaknade och insåg att jag hade försovit mig (är ni förvånade?), så det slutade med att jag var hemma och gjorde matte hela förmiddagen istället. Fick ett litet mental breakdown angående att jag missade den lektionen på morgonen hehe, så mamma lät mig vara hemma och komma ikapp. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s