LOTS TO DO

Älskar att Noel har börjat bli mer och mer intresserad av att gå ut och fota, det gör det verkligen 100% roligare att gå ut och knäppa lite snabba outfitbilder. Så segt när jag slipper tvinga med någon som inte vill haha… Tror dock inte han kommer vilja stå bakom kameran så länge till, han verkar trivas ganska bra framför ; )

Onsdag idag och min första skoldag på åratal känns det som! Hur ska detta gå? Har lite mini-ångest över vissa moment (exempelvis matten), men har jag tagit mig igenom det förr så går det det nu också känner jag. Så farligt kan det ju inte vara! Efter skolan ska jag upp på stan lite snabbt för att kolla efter något att ha på mig tills imorgon (skriver imorgon bitti vad jag ska göra) och sedan ska jag iväg på ett möte. Rätt så hektiskt dag, men kul! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s