GOING TO ITALY

Har skrivit om denna resa förut (senast jag var i Tyskland har jag för mig), men tänkte skriva om det lite igen nu eftersom det nu är bestämt. Ska åka till Italien i sommar igen med Finja! Kommer bli  kul! Vår förra resa dit blev så grymr bra, så jag vet säkert att denna kommer bli lika bra om inte bättre. Ska dock förmodligen bara vara med dem en vecka innan jag åker hem igen eftersom jag flyttar den 19e. Vill liksom spendera tid med la familia innan dess!

Är nu rätt så osäker på var vi ska bo faktiskt. En lägenhet är bokad, men vet faktiskt inte vilken stad haha… Inte samma som förra gången i alla fall. Då var vi i Bibione (en stad full av endast tyskar haha), en riktigt fin stad! Kommer förmodligen visa er mer när jag vet mer, men tänkte bara berätta det lite snabbt! Ska bli såååå kul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s