HI

Fotograf: Caroline Frankesjö

Hej hörrni, känns som att jag har varit lite frånvarande här de senaste dagarna faktiskt. Har inte hunnit fota så mycket och därmed har det inte blivit så många roliga inlägg. Dock blir det ändring på det när skolan börjar igen, det lovar jag er! Skönt att få ett litet break bara, tror ni förstår mig.

I alla fall, herregud vilken vecka det har varit! Blev inte ett så lugnt lov för min del, men för min del spelar det ingen roll. Har jobbat varje dag, träffat kompisar och hunnit kolla en hel del på 13 reasons why (min nya favoritserie!). Blir dock skönt att komma tillbaka till skolan igen. Eller nja, åtminstone bra med normala rutiner igen och lite mer plugg. Har lite ångest inför matten om jag ska vara ärlig. Ska dock försöka ta tag i den imorgon om jag har tid, vore riktigt skönt att läsa ikapp lite av det jag missade förra veckan när läraren var borta alla lektioner.

Imorrn står jobb på hotellet på schemat och efter det ska jag förmodligen bara hem eller kanske iväg och träna. Påsken har verkligen förstört mina mat- och träningsrutiner hehe, så det är nog dags att ta tag i allt igen. Nu ska jag fortsätta kolla på mitt avsnitt och sedan sova. God natt! ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s