HI

Fotograf: Caroline Frankesjö

Hej hörrni, känns som att jag har varit lite frånvarande här de senaste dagarna faktiskt. Har inte hunnit fota så mycket och därmed har det inte blivit så många roliga inlägg. Dock blir det ändring på det när skolan börjar igen, det lovar jag er! Skönt att få ett litet break bara, tror ni förstår mig.

I alla fall, herregud vilken vecka det har varit! Blev inte ett så lugnt lov för min del, men för min del spelar det ingen roll. Har jobbat varje dag, träffat kompisar och hunnit kolla en hel del på 13 reasons why (min nya favoritserie!). Blir dock skönt att komma tillbaka till skolan igen. Eller nja, åtminstone bra med normala rutiner igen och lite mer plugg. Har lite ångest inför matten om jag ska vara ärlig. Ska dock försöka ta tag i den imorgon om jag har tid, vore riktigt skönt att läsa ikapp lite av det jag missade förra veckan när läraren var borta alla lektioner.

Imorrn står jobb på hotellet på schemat och efter det ska jag förmodligen bara hem eller kanske iväg och träna. Påsken har verkligen förstört mina mat- och träningsrutiner hehe, så det är nog dags att ta tag i allt igen. Nu ska jag fortsätta kolla på mitt avsnitt och sedan sova. God natt! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s