EASTER WEEKEND

Hej på er och glad påsk! Hur mår ni? Jag mår superbra och har gjort en massa kul idag! Vaknade hos Jossan med henne och Cajsa imorse och åkte snabbt iväg med pappa för att fota. Bilderna blev riktigt bra och när det var klart åkte jag och träffade Hanna! Är så kul att hon är i Örebro igen! Vi fikade och åkte förbi lite affärer med hennes mamma innan jag kom hem och redigerade bilder, städade och lite annat. Ganska hektisk dag med andra ord! Nu sitter jag hemma hos Lova och vi sitter och kollar på en massa dokumentärer och äter godis, perfekt avslut på dagen. Bästa jag vet att vara med henne, alltid så mysigt!

Imorgon ska jag jobba hela dagen och sedan är jag osäker. Vi får se vad som händer. Ha en fin kväll! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s