NOEL

Var ute en stund och fotade i regnet förut med Noel (mest för att jag kände att jag knappt fotat alls på senaste tiden) och bilderna blev faktiskt riktigt bra! Hade varit kul att vara på en finare plats, men det kändes inte så lockande att åka någon annanstans i och med vädret. Någon timme efter det så åkte jag iväg med pappa för att fota litegrann till projektet också och de bilderna blev också superbra. Så himla glad att jag köpte mitt nya objektiv för några månader sedan, har typ bara använt det sedan jag fick hem det. Jag märker jättestor skillnad på kvaliteten så jag kan verkligen rekommendera det (finns här). Nu ska jag snart iväg igen, fast denna gången till Jossan som jag ska sova hos. Så mysigt!

Ha en fin kväll, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s