STOCKHOLM

Tror de flesta har hört om Stockholm, eller hur? Så fruktansvärt hemskt, kan inte förstå att detta händer på riktigt. Också hemskt att detta liksom är något vi förväntat oss på något sätt. Minns när Paris-attacken skedde och jag blev fullständigt livrädd. Mådde psykiskt dåligt i flera dagar och satt på riktigt och kollade hus i andra världsdelar eftersom jag ville bort härifrån. Sa även till min familj att om det någonsin hände i Sverige så var vi tvugna att flytta eftersom jag var så rädd. Sedan hände Belgien, Nice, Berlin, London och en massa mer runt om i världen och nu är jag inte rädd längre. Hur sjukt är det inte att man blir så pass van vid att hemska saker händer i världen att rädslan inte finns kvar? Självklart är jag orolig och otroligt ledsen för de som har förlorat någon, men jag har hamnat i ett sådant läge att jag nöjer mig med att känna mig säker i mitt lilla område. Önskar bara att all ondska i världen kunde försvinna… Ganska naivt, men varför VARFÖR varför ska det behöva vara så här? Fy fan.

Hur som helst, hoppas att ni alla där ute är säkra och att ni mår bra! Tänker på er alla som har någon som helst koppling till detta < 3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s