SNEAK PEAKS PÅ FOTOJOBB

IMG_4240IMG_4285IMG_4420IMG_4281IMG_4307

Har fotat ett tag nu till projektet på pappas jobb och här är några av bilderna som vi tagit hittills. Dessa kommer förmodligen inte komma med, men många liknande är redan inne i boken och det är superkul tycker jag! Definitivt ett av de roligaste jobben jag har haft, det jag gör i princip är att fota saker och sitta med pappa och snacka om hur jag tycker att saker ska se ut. Rätt så basic, men så kul! Kanske lägger upp några fler bilder när vi kommit längre, men just nu så har vi inte kommit så jättelångt. Kram! < 3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s