MORNING RUN

Bestämde mig igår kväll för att ställa klockan på 06.15 och ta en springtur innan skolan. Måste erkänna att jag hade mina doubts, men jag lyckades faktiskt ta mig ut tillslut (och det var så värt!). Vädret var hur fint som helst och temperaturen var perfekt. Ska definitivt se till att göra detta till en vana, tror verkligen att det är ett perfekt sätt att starta dagen på! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s