MORNING RUN

Bestämde mig igår kväll för att ställa klockan på 06.15 och ta en springtur innan skolan. Måste erkänna att jag hade mina doubts, men jag lyckades faktiskt ta mig ut tillslut (och det var så värt!). Vädret var hur fint som helst och temperaturen var perfekt. Ska definitivt se till att göra detta till en vana, tror verkligen att det är ett perfekt sätt att starta dagen på! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s