BEST FOOD IN ÖREBRO

IMG_4830IMG_4831IMG_4836IMG_4832IMG_4834

Bästa maten i Örebro finns lätt på Efesos, älskar den restaurangen! Finns det mesta egentligen, men jag brukar alltid ta mina köttfärsspett med bulgur och sallad. To-die-for verkligen! Vi var i alla fall där igår för att äta för första gången på jättelänge (tror nästan att det var ett helt år sedan jag var där sist). Dock var jag sjuk igår, men det var fortfarande lika gott som det brukar vara. Stort tips!

I övrigt har jag inte gjort så jättemycket de senaste dagarna. Var hemma från skolan igår och fixade klar min nationella-redovisning. Bokade även in lite jobb och fick mitt schema till JUMP, så nu vet jag precis mina jobbtider. Så himla skönt! Nu kan jag liksom planera mitt liv lite bättre haha… Imorgon är det smygpremiär också och jag är supertaggad! Ska bli så kul och kaaaanske lyckas jag knäppa några bilder så att ni får se hur det ser ut. Vore kul! Nu ska jag dock sova eftersom jag ska försöka dra mig ut på en springtur imorgon bitti. Wish me luck! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s