PREMIÄR!

IMG_4811IMG_4813IMG_4814IMG_4820IMG_4823IMG_4818IMG_4826

Elvin frågade igår om jag ville hänga med på premiären av Allsvenskan här i Örebro och självklart ville jag det! ÖSK mötte Jönköpings Södra och vann med 2-1, yay! Har faktiskt saknat att gå på fotboll, det är liksom en sådan där rolig grej att se fram emot mitt i veckan när man inte har något annat inplanerat och jag ska verkligen försöka gå på så många jag kan innan sommaren. Hoppas att ÖSK lyckas ta sig lite längre upp i tabellen i år också, vore kul! Har ni något favoritlag i Allsvenskan i år som ni hejar på?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s