PREMIÄR!

IMG_4811IMG_4813IMG_4814IMG_4820IMG_4823IMG_4818IMG_4826

Elvin frågade igår om jag ville hänga med på premiären av Allsvenskan här i Örebro och självklart ville jag det! ÖSK mötte Jönköpings Södra och vann med 2-1, yay! Har faktiskt saknat att gå på fotboll, det är liksom en sådan där rolig grej att se fram emot mitt i veckan när man inte har något annat inplanerat och jag ska verkligen försöka gå på så många jag kan innan sommaren. Hoppas att ÖSK lyckas ta sig lite längre upp i tabellen i år också, vore kul! Har ni något favoritlag i Allsvenskan i år som ni hejar på?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s