HP(?!) OCH MYSKVÄLL!

IMG_4754IMG_4755IMG_4757

Blev överlycklig när jag fick syn på jordgubbarna, har verkligen längtat efter att få äta det igen  länge! Isa och Tea hade även börjat fixa sötpotatispommes och halloumi till oss innan jag kom dit. Hur gott som helst! Kommer bild på det lite längre ner! : )

IMG_4763

Finaste Tea och Isa!

IMG_4779IMG_4786IMG_4800IMG_4802

Alla som var med, Viktor, Tea, Anton, Martin, Isa och jag. Så himla bra kväll och avslutning på lördagen som egentligen började väldigt stressig och hektisk. Vi käkade först, sedan kollade vi på lite olika filmer. Brukar oftast bli så att man knappt hinner se en hel när man är så många som är med och bestämmer, men denna gången gjorde vi faktiskt det! Osäker på vad den hette, men Zac Efron var i alla fall med!

IMG_4807

I övrigt så hade jag högskoleprovet (som jag skrev om igår), vilket var väldig annorlunda jämfört med mina förväntningar. Framförallt var det mycket svårare! Tror jag talar för väldigt många när jag säger att man gissade på minst hälften av alla frågorna, det var verkligen riktigt avancerat! Känns dock skönt att ha det avklarat! Hade även som tur var Moa bredvid mig som jag pratade med emellan passen och även mamma som kom dit med mat från Max och som moraliskt stöd < 3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s