HP(?!) OCH MYSKVÄLL!

IMG_4754IMG_4755IMG_4757

Blev överlycklig när jag fick syn på jordgubbarna, har verkligen längtat efter att få äta det igen  länge! Isa och Tea hade även börjat fixa sötpotatispommes och halloumi till oss innan jag kom dit. Hur gott som helst! Kommer bild på det lite längre ner! : )

IMG_4763

Finaste Tea och Isa!

IMG_4779IMG_4786IMG_4800IMG_4802

Alla som var med, Viktor, Tea, Anton, Martin, Isa och jag. Så himla bra kväll och avslutning på lördagen som egentligen började väldigt stressig och hektisk. Vi käkade först, sedan kollade vi på lite olika filmer. Brukar oftast bli så att man knappt hinner se en hel när man är så många som är med och bestämmer, men denna gången gjorde vi faktiskt det! Osäker på vad den hette, men Zac Efron var i alla fall med!

IMG_4807

I övrigt så hade jag högskoleprovet (som jag skrev om igår), vilket var väldig annorlunda jämfört med mina förväntningar. Framförallt var det mycket svårare! Tror jag talar för väldigt många när jag säger att man gissade på minst hälften av alla frågorna, det var verkligen riktigt avancerat! Känns dock skönt att ha det avklarat! Hade även som tur var Moa bredvid mig som jag pratade med emellan passen och även mamma som kom dit med mat från Max och som moraliskt stöd < 3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s