FRAMTIDA DESTINATION

pappap1pap2pap3

Har blivit så himla sugen på att resa igen (även fast jag vet att det inte är så lång tid kvar tills jag åker hehe) och började kolla på lite olika ställen. Vore kul att åka till något ovanligt ställe, så därför började jag kolla lite på Oceanien och närmare bestämt Papua nya Guinea! Wow vad fint det är! Blir så himla imponerad av hur fin vår jord kan vara ibland, önskar verkligen att alla hade möjlighet att utforska och uppleva alla fina platser som finns att se. Dock(!!) var det första som kom upp när jag sökte på Papua nya Guinea kannibalism?! Blev typ rädd, hade ingen aning om att det ens fanns på riktigt i så stor utsträckning. Förhoppningsvis kan man åka dit ändå utan att bli uppäten, skulle verkligen vilja se det landet någon gång!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s