SENASTE INKÖPET

IMG_4722IMG_4726IMG_4729IMG_4739IMG_4736

Dör för detta träningslinnet, tycker det är hur snyggt som helst! Har faktiskt lite brist på träningströjor i allmänhet och bestämde mig för att köpa med detta från H&M i helgen när jag var där med Hanna. Är (och har alltid varit) svag för turkost, tycker det är en så himla fin färg. Just därför tyckte jag att detta passade perfekt! Att det dessutom var 100:- rabatt på det var bara ett plus! Kollade även in lite andra saker, bland annat träningstights (vill ha några som sitter riktigt tight och som inte är så tunna, HMU ifall ni vet något ställe där det finns bra!), men tyvärr kände jag inte riktigt att några satt så speciellt bra. Dock fortsätter mitt letande och i och med våren så hoppas jag även på att kunna träna mer ute! Ska bli så skönt att komma ut på springrundor igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s