BEAUTY AND THE BEAST

Var och såg Skönheten och Odjuret i lördags med familjen och är såå himla imponerad av den! Själva storyn är ju samma och det är kanske lite väl mycket musik för min smak, men den är verkligen så fin! Allt är liksom precis som den tecknade fast ännu finare eftersom det är på riktigt. Förstår inte heller hur de har lyckats få allt så verkligt. Så coolt! 

Den handlar alltså om Belle som bor i en liten by (tror ni alla kan storyn va?). Hon hamnar sedan hos Odjuret i det bortglömda slottet och så får man följa allt som händer både där och i byn. En äkta disney-film, är så glad att de har börjat göra nya versioner av alla prinsessfilmer som jag vuxit upp med. Är riktigt taggad på lilla sjöjungfrun som de håller på att spela in nu, ska bli så kul att se den! Hoppas att den blir lika bra som denna! 

Skönheten och Odjuret får i alla fall 7,5/10 av mig. Lite för mycket sång, men så himla fin och mysig att kolla på! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s