BEAUTY AND THE BEAST

Var och såg Skönheten och Odjuret i lördags med familjen och är såå himla imponerad av den! Själva storyn är ju samma och det är kanske lite väl mycket musik för min smak, men den är verkligen så fin! Allt är liksom precis som den tecknade fast ännu finare eftersom det är på riktigt. Förstår inte heller hur de har lyckats få allt så verkligt. Så coolt! 

Den handlar alltså om Belle som bor i en liten by (tror ni alla kan storyn va?). Hon hamnar sedan hos Odjuret i det bortglömda slottet och så får man följa allt som händer både där och i byn. En äkta disney-film, är så glad att de har börjat göra nya versioner av alla prinsessfilmer som jag vuxit upp med. Är riktigt taggad på lilla sjöjungfrun som de håller på att spela in nu, ska bli så kul att se den! Hoppas att den blir lika bra som denna! 

Skönheten och Odjuret får i alla fall 7,5/10 av mig. Lite för mycket sång, men så himla fin och mysig att kolla på! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s