SKIRT AND SWEATER

pumipumi1pumi9pumi5pumi10pumi7pumi11pumi8pumi12

SWEATER: Intersport / SKIRT: Boohoo

Era favoritsaker att läsa om på undersökningen jag gjorde var tydligen USA och outfits, så här kommer en outfit ft. min jeanskjol som jag fick hem för några månader sedan. Tröjan var även på rea, bara 99:- på Intersport! Jag köpte den så fort jag såg den, har letat riktigt länge efter en basic svart hoodie! Är så nöjd!

Nu ska jag ut och träffa Lova en stund och sedan vet jag inte inte riktigt. Kanske borde lägga mig lite tidigare ikväll, så skönt att vakna utvilad! Hur som helst, ha en fin kväll! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s