SVAR PÅ FRÅGA OCH UPDATE

sten6sten5sten7

Hej Vanjo! Jag undrar varför har du skaffat så många jobb? Och hur? Jag menar hur hinner du lixom? Du ska ju åka till USA, klara skolan, vara med kompisar och sådant? Hur får du ihop det haha? Kramis, sry för lång fråga! 

Hej! Haha ingen fara, tycker det är kul med långa frågor! Först och främst visste jag inte att jag skulle jobba så mycket från början, utan jag har fått fler och fler på senaste tiden eftersom jag har sökt mycket. Jag har tackat ja till dem eftersom jag vill tjäna mycket nu innan USA och för min del spelar det inte jättestor roll att jag inte får lika mycket fritid nu de kommande månaderna. Jag tycker att det är värt. Dessutom kommer jag fortfarande ha varannan vardagsvecka ledig, så jag kommer ha mycket tid för plugg och att träffa kompisar. Det får helt enkelt lösa sig på något sätt haha! Kram!

——————-

Hello! Idag är det lördag och jag är taggad på helg! Ikväll ska jag iväg på en fest och fira Petter och en till. Ska bli riktigt kul! Känner jättemånga som ska dit faktiskt, så jag hoppas på en bra kväll. I övrigt ska jag träna lite cheer och kanske fota. Fint väder ju! Vad har ni för planer? Vad ni än ska göra så hoppas jag att ni får en bra dag! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s