BEHÖVER ER HJÄLP!

IMG_4448IMG_4449IMG_4457IMG_4467

Kom ner till våfflor imorse och blev överlycklig! Perfekta starten på dagen, tack till dig som uppfann våffeldagen (och tack mamma hehe)! Som jag skrev förut idag så ska jag iväg på en fest ikväll, men först ska jag öva lite cheerleading och sedan ska jag gå på bio med familjen. Mamma frågade helt spontant om vi ville se Skönheten och Odjuret, så vi bokade den nyss. Har velat se den superlänge, är så taggad! Längtar efter att äta biopopcorn också haha, de är så himla goda jämfört med vanliga.

Tänkte också be er lite snällt att kika in på länken och svara på frågorna (bara 2 st) för att hjälpa till att förbättra bloggen. Vore kul att få veta lite mer om vad ni tycker och vill ha mer av! Klicka HÄR för att komma direkt dit. Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s