BEHÖVER ER HJÄLP!

IMG_4448IMG_4449IMG_4457IMG_4467

Kom ner till våfflor imorse och blev överlycklig! Perfekta starten på dagen, tack till dig som uppfann våffeldagen (och tack mamma hehe)! Som jag skrev förut idag så ska jag iväg på en fest ikväll, men först ska jag öva lite cheerleading och sedan ska jag gå på bio med familjen. Mamma frågade helt spontant om vi ville se Skönheten och Odjuret, så vi bokade den nyss. Har velat se den superlänge, är så taggad! Längtar efter att äta biopopcorn också haha, de är så himla goda jämfört med vanliga.

Tänkte också be er lite snällt att kika in på länken och svara på frågorna (bara 2 st) för att hjälpa till att förbättra bloggen. Vore kul att få veta lite mer om vad ni tycker och vill ha mer av! Klicka HÄR för att komma direkt dit. Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s