FROM ABOVE

IMG_4346IMG_4420

Igår åkte mamma, Noel och jag ganska spontant till Norrby där svampen finns för att göra något annat än att sitta hemma. Jättemysigt faktiskt! Vi passade på att fota lite och även åka upp och kolla ut. Dessvärre har jag blivit rätt så höjdrädd de senaste åren, så jag tycker i vissa fall att det är riktigt jobbigt att vara så högt upp i luften. Känns verkligen som att jag ska ramla ner! Har typ aldrig upplevt något värre i hela mitt liv än när jag åkte parishjulet på Liseberg, fyy. Fick typ ångestattack på riktigt! Dock är ju svampen mysigare hehe, så det funkade.

IMG_4424IMG_4427

Igår träffade jag även Jossan på kvällen. Hon är verkligen min lost twin, så himla glad att vi lärde känna varandra. Jag fick även paket från min nya bank (haha minns ni att jag blev lite arg på min gamla bank för några veckor sedan?). Fick i alla fall hem det nya kortet och dosan, så det ska jag förmodligen fixa lite med i helgen. 

IMG_4429IMG_4344

Idag har jag först träffat Hanna (som jag saknat så!) och nu ska jag snart iväg och fota lite till projektet. Tycker verkligen att det är riktigt kul att jobba med foto, mitt drömjobb typ! Efter det ska tjejgänget hem till Bella och fira henne eftersom hon fyller. Grattis Bellz! I övrigt händer det inte så mycket mer denna fredagen, utan ska försöka ta det rätt så lugnt ikväll. Kanske kolla på någon Harry Potter, det var allt för längesedan!  

IMG_4431

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s