JAG FICK DET!


Haha gud vad mycket tjat om jobb det har blivit på senaste tiden, men vet ni? Jag var på en jobbintervju igår och ska börja jobba där nästa helg! Yay! Ska alltså både jobba på Jump och Elite stora hotellet nu inför USA, samt pappas jobb. Förresten kommer ett inlägg om det projektet upp imorgon med lite mer info om vad det faktiskt är jag ska göra. Blir väldigt mycket, typ 60% plus skola, men jag tror nog att jag kan hålla ut fram till Juli. Dessvärre lär nog bloggen bli lidande. Hoppas dock att ni förstår det och att ni hänger kvar till USA, för då kommer det förhoppningsvis komma upp hur roliga inlägg som helst. Är så taggad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s