LAST SUNDAY

IMG_4204IMG_4207IMG_4208IMG_4209IMG_4210

Förra söndagen var jag iväg en stund och fikade med familjen på Hälls som ligger här i Örebro. Så mysigt! Vi har varit där lite då och då sedan jag var liten, så  det är alltid lite speciellt att vara där på något sätt. Tog i alla fall en semla (lite sent men ändå haha), vilket nästan alla andra också gjorde förutom Noel som tog en chokladboll.

Vet ni vad förresten? Har börjat med en sockerfri vecka denna veckan! Börjar med en vecka och sedan kanske jag höjer det till en månad. Tror det kommer gå sisådär i början hehe, men ska verkligen försöka! Känns som att jag kommer må mycket bättre och ifall jag byter ut sockret mot något anat (typ te som mina föräldrar har börjat med haha), så kanske det blir min nya grej istället. Håll tummarna för mig!

Advertisements

One thought on “LAST SUNDAY

  1. Jag hade en sockerfri period under flera månader förra året och mådde mycket bättre. Framför allt blev jag piggare och slapp känslan av att ens huvud är så segt att man knappt kan tänka.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s