LAST SUNDAY

IMG_4204IMG_4207IMG_4208IMG_4209IMG_4210

Förra söndagen var jag iväg en stund och fikade med familjen på Hälls som ligger här i Örebro. Så mysigt! Vi har varit där lite då och då sedan jag var liten, så  det är alltid lite speciellt att vara där på något sätt. Tog i alla fall en semla (lite sent men ändå haha), vilket nästan alla andra också gjorde förutom Noel som tog en chokladboll.

Vet ni vad förresten? Har börjat med en sockerfri vecka denna veckan! Börjar med en vecka och sedan kanske jag höjer det till en månad. Tror det kommer gå sisådär i början hehe, men ska verkligen försöka! Känns som att jag kommer må mycket bättre och ifall jag byter ut sockret mot något anat (typ te som mina föräldrar har börjat med haha), så kanske det blir min nya grej istället. Håll tummarna för mig!

Annonser

One thought on “LAST SUNDAY

  1. Jag hade en sockerfri period under flera månader förra året och mådde mycket bättre. Framför allt blev jag piggare och slapp känslan av att ens huvud är så segt att man knappt kan tänka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s