JUST WANTED TO SAY HELLO

b-2b2-2

Ville bara kika in och säga hej till er, har dagen varit bra? Själv har jag tagit mig igenom ett företagsekonomiprov (som gick superbra!), fikat och pluggat med Cajsa och Emilia och även varit på ett jobbmöte inför jobbstarten på Jump som sker den 7e April. Ska bli så kul! Imorgon ska jag iväg på ännu ett jobbmöte som jag berättar mer om då och så ska jag även skypa med en tjej som heter Melitza som bor i San Tan Valley detta året. Har en massa frågor, så tror det kommer bli jättekul. 

Nu ska jag kolla klart på Swamp Murders med mamma och sedan lägga mig. Ha en fin kväll,  kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s