JUST WANTED TO SAY HELLO

b-2b2-2

Ville bara kika in och säga hej till er, har dagen varit bra? Själv har jag tagit mig igenom ett företagsekonomiprov (som gick superbra!), fikat och pluggat med Cajsa och Emilia och även varit på ett jobbmöte inför jobbstarten på Jump som sker den 7e April. Ska bli så kul! Imorgon ska jag iväg på ännu ett jobbmöte som jag berättar mer om då och så ska jag även skypa med en tjej som heter Melitza som bor i San Tan Valley detta året. Har en massa frågor, så tror det kommer bli jättekul. 

Nu ska jag kolla klart på Swamp Murders med mamma och sedan lägga mig. Ha en fin kväll,  kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s