121 DAYS LEFT

c-2c1-2

Som ni kan se på rubriken så är det endast 121 dagar kvar nu! Kan kännas mycket, men oj vad fort det har gått! Har nu väntat i 6 månader och har endast 4 kvar, wiho! Och ja, jag pratar om USA hehe… Har faktiskt pratat med en hel del människor idag angående detta, bland annat min IEC Dawn (så himla snäll, hon får mig verkligen att känna mig välkommen och taggad på mitt år!), en tjej som är i San Tan nu och även Filip, en kille som ska till samma ställe som jag. Blir mer verkligt ju närmre det kommer, älskar att räkna ner dagarna! 

I övrigt har jag träffat Lova idag och även pluggat lite företagsekonomi *suck*. Vi har haft  lång tid på oss att plugga, men självklart tar jag tag i det idag… Go me! Känns i alla fall bra nu och jag tror jag kommer klara provet imorgon bra. Nu ska jag snart lägga mig och kolla på netflix innan jag ska sova. Ha en fin kväll! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s