S/S17 COLLECTION

I samarbete med Ideal of Sweden

IMG_3946IMG_3948

Pilion Pink Marble: HERE

IMG_3964

Är helt kär i mina nya mobilskal från Ideal of Sweden, det har blivit så himla kul att matcha outfits med mobilen nu när jag har så många alternativ att välja mellan! De fem skalen ni ser ovan är alltså den nya vårkollektionen och kan nu förbeställas HÄR på deras hemsida. Kan erkänna att jag redan fått några favoriter hihi… Älskar allihopa, men speciellt Royal Grey Marble och Pilion Pink Marble är riktigt fina tycker jag. Jag har dock redan hunnit använda allihopa och jag lovar att det snart kommer upp en hel del outfitbilder tillsammans med dem!

ideal

Moroccan Zellige: HERE och Royal Gray Marble: HERE

IMG_3992IMG_3973

Tropical Dots: HERE

IMG_3976

Blue Polka Dots: HERE

Jag har även en rabattkod till alla er som vill beställa hem ett av dessa (leverans i slutet av Mars). Om ni uppger koden SPRING i kassan så får ni hela 25% på ett helt köp! Definitivt värt kan jag lova, får inte nog av mina fina skal! Ska även tillägga att koden gäller på alla de andra kollektionerna och tillbehören också, så passa på!

IMG_3952

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s