ONLY YOU

Herregud vad bra Zara Larsson är, är så imponerad över hur hon gått från talangvinnare till världskänd även fast hon är så ung! Har man lyssnat på hennes podd (som jag har) så känns det nästan lite extra speciellt, tror många kan relatera till det. Känns nästa lite som att man känner henne på ett sätt, förstår ni hur jag tänker? I alla fall, ovan är min nya favoritlåt från hennes album. Hon sjöng den på mello och har lyssnat på den minst 10 gånger sedan den kom ut igår. Älskaaar!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s