ONLY YOU

Herregud vad bra Zara Larsson är, är så imponerad över hur hon gått från talangvinnare till världskänd även fast hon är så ung! Har man lyssnat på hennes podd (som jag har) så känns det nästan lite extra speciellt, tror många kan relatera till det. Känns nästa lite som att man känner henne på ett sätt, förstår ni hur jag tänker? I alla fall, ovan är min nya favoritlåt från hennes album. Hon sjöng den på mello och har lyssnat på den minst 10 gånger sedan den kom ut igår. Älskaaar!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s