BESÖK PÅ AMERIKANSKA AMBASSADEN

brown3brown4brown2brown1Skrev ju litegrann om visumet och ambassadbesöket för några dagar sedan och tänkte berätta mer om det nu. Är i och för sig rätt så lång tid kvar tills det faktiskt händer, men tycker själv att det är så spännande så jag skriver om det nu haha…

Jag och väldigt många fler som ska åka iväg bor utanför Stockholm och därför har EF bokat in en hel förmiddag (22a maj) för oss på Amerikanska ambassaden. Jag blev ju klar med min visumansökan väldigt fort och därför fick jag den första tiden ganska tidigt på morgonen. Har ingen aning om hur allt kommer gå till, men ska i alla fall på någon slags intervju och lämna in mitt pass där. Har fått en hel checklista med grejer att fixa innan och ta med mig dit, så kommer förmodligen få fixa ännu lite mer när det närmar sig.

Dagen innan, alltså den 21a Maj, så har EF ett sista avresemöte och jag ska ju självklart gå på det med. Har lite planer på att kanske vara i Stockholm den helgen och sedan åka hem på måndagen efter allt på ambassaden är färdigt. Lär bli en väldigt kul helg vad som än blir! Dessutom ska ju alla andra också dit och många av dem ar jag aldrig träffat då alla möten varit i Stockholm och det har varit svårt för vissa att ta sig dit. Ska bli såå kul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s