TVÅ SPÄNNANDE MÖTEN

Har fått två viktiga möten avklarade idag, riktigt skönt! Första var på banken där jag pratade med dem litegrann om bland annat USA och mitt kort. Blev dock lite irriterad på hur jag blev behandlad faktiskt, kändes som att de inte tog mig på allvar bara för att jag inte är 18 än. Har ju stenkoll på min ekonomi, så don´t underestimate me liksom. Åh blir så trött haha… Kikade runt efter andra alternativ efter det och det slutade med att jag beställde hem ett kort + dosa från en annan bank. Tror det kommer bli jättebra, speciellt i USA då det fanns en massa fördelar med utlandsbetalningar. Åkte sedan förbi en sväng på pappas jobb och hade ett möte med honom och hans chef angående en riktigt kul grej jag ska göra tillsammans med hans jobb de kommande månaderna. Ni kommer säkert att få höra mycket om det framöver!

Nu sitter jag i soffan och kollar på the Kardashians och ska snart göra nudlar eller mannagrynsgröt. Lät som en äcklig kombo haha, men har inte bestämt mig för vad riktigt än… Ha en jättefin kväll, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s