BREV FRÅN EF

rödröd1röd4röd2röd3

Fick hem ett riktigt spännande kuvert igår innehållande en massa viktiga papper inför USA. Trodde först att det bara var en broschyr, men blev så himla glad när jag såg att det egentligen var mina visumpapper! Yay! Fick ett mail angående visum för någon månad sedan av en amerikansk organisation (ingen aning ifall det var spam eller ej) och nu är hela processen igång. Konstigt nog har ingen annan jag vet fått hem detta än, men antar att alla andra får det snart också.

Detta höll jag i alla fall på med hela kvällen igår. Ganska kul faktiskt! Finns en del att göra och det tog sin lilla tid, men lyckades faktiskt bli klar med allting idag. Har alltså fyllt i en massa information om mig själv och min bakgrund till min visa-ansökan och så har jag även bokat tid för min intervju på ambassaden, ringt fram och tillbaka till EF och beställt personbevis. Tänkte skriva om ambassadbesöket lite senare också. Är så himla taggad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s