TIDNINGSINTERVJU

Nu har entreprenörveckan precis startat i skolan, så denna veckan kommer förmodligen vara rätt så fullspäckad *suck*. Vi ska i grupper komma på en miljövänlig uppfinning som kan lösa ett problem i vår vardag. Så svårt! Dock kul med lite avbrott från allt det vanliga, brukar bli lite tråkigt att ha samma saker varje dag, varje vecka, varje månad osv. Idag har jag alltså hållit på en hel del med det och även gjort lite mer saker. Bland annat fikat med Lova och Anna. Var så mysigt, har alltid så kul med de tjejerna! Skulle även gjort en tidningsintervju angående USA, men den blir nog senare i veckan istället. Tror hela USA-gänget från Örebro ska vara med och det lär nog bli en hel del prat om förväntningar och även våra placeringar. Så kul! Nu sitter jag och tittar på en film med mamma och ska snart svara på lite mail. Ha en fin kväll! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s