TIDNINGSINTERVJU

Nu har entreprenörveckan precis startat i skolan, så denna veckan kommer förmodligen vara rätt så fullspäckad *suck*. Vi ska i grupper komma på en miljövänlig uppfinning som kan lösa ett problem i vår vardag. Så svårt! Dock kul med lite avbrott från allt det vanliga, brukar bli lite tråkigt att ha samma saker varje dag, varje vecka, varje månad osv. Idag har jag alltså hållit på en hel del med det och även gjort lite mer saker. Bland annat fikat med Lova och Anna. Var så mysigt, har alltid så kul med de tjejerna! Skulle även gjort en tidningsintervju angående USA, men den blir nog senare i veckan istället. Tror hela USA-gänget från Örebro ska vara med och det lär nog bli en hel del prat om förväntningar och även våra placeringar. Så kul! Nu sitter jag och tittar på en film med mamma och ska snart svara på lite mail. Ha en fin kväll! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s