INFÖR TRYOUTS

Hade inte med kameran, men tog några bilder med mobilen i alla fall : )

Imorse stod klockan på 08.30 och en halvtimma senare var vi på gymmet för att träna cheerleading inför våra tryouts i USA. Lovas skola är riktigt bra (typ state champions eller något sådant), så hon måste skicka in en  video som jag hjälpte henne med. Jag ska dock gå på mina tryouts när jag kommer fram dit, så jag har en hel del tid kvar att öva. Tycker det är så kul! Finns en hel del svåra saker att lära sig innan, men vi har i alla fall kommit en bit på vägen nu. 

Nu ska jag skriva klart lite skoluppgifter och kolla på criminal minds medan resten av familjen är och simmar. Ha en bra dag, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s