DESIGNA SJÄLV!

adlinkswatchiwatchi1

Har insett att jag verkligen borde införskaffa mig en fin klocka! Har velat ha en länge men har aldrig köpt något tyvärr. Har nog aldrig hittat någon som känns 100% rätt liksom och vissa är ju ändå rätt så dyra, så det är segt att spendera så mycket på något ifall den inte passar en. Hittade dock några bilder (ovan) på fina klockor som jag verkligen inte skulle tacka nej till och jag hittade även några look-alikes här under. Man kan även designa egna på hemsidan jag var inne på (HÄR), så jag ska faktiskt testa lite och se hur det blir.

watchi2

MINNE BRONZE WATCH: HERE // MINNE SUNRISE WATCH: HERE

watchi4

MINNE TWILIGHT WATCH: HERE

Vilken är er favorit? Jag gillar Twilight-modellen riktigt mycket, tycker om det guldiga och svarta tillsammans. Tror den skulle vara enkel att matcha också!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s