VEM GÖR ENS SÅ?

Kvällen igår började bra, men blev riktigt irriterad när jag upptäckte att någon stulit mitt bankkort, gymnasiekort och bioklubbskort (haha en big deal för mig, mitt kära kort som varit med mig sedan 2011). Även mina lurar var borta, så grattis till dig hope you’re happy. Fick i alla fall tillbaka bankkortet och gymnasiekortet idag, men ändå rätt så segt. Liksom vem fan gör ens så? Sorry för språket, men har man ingen skam i kroppen? Åhhh…

Idag är det dock mellofinal, så nu är jag glad igen haha… Jag ska kolla med Lova och hennes pappa och jag har sett fram emot detta sååå länge! Ska bli riktigt kul. Har även käkat burger love, gjort en intervju och hunnit hänga en stund med Linda idag. En fin lördag med andra ord! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s