EF-EVENT I STOCKHOLM

IMG_3640IMG_3642IMG_3643IMG_3652IMG_3655

Igår åkte Ingrid, Elvin, Lova och jag till Stockholm med tåget och kl 17 var vi på Östra Reals gymnasium med alla andra och åt en massa amerikansk pizza (min favvo!). Efter det hade vi lite ice-breakers som Keri sa, då vi skulle få igång stämningen och sedan hade vi tre olika workshops där man fick ställa frågor, lära sig om pengar och olika “zones” som en utbytesstudent går igenom. Det var så kul! Riktigt kul att träffa alla de andra också! Vi har ju en grupp som vi pratar i varje dag, men har inte träffat alla på riktigt, så det var bra att få lite ansikten på dem.

Nästa gång vi alla ses är det Maj och avresemöte inför att vi åker (!!!) och jag längtar redan! Blir bara mer och mer taggad på att vara en del av Class of ´18, så himla kul att EF gör sådana här saker för att peppa oss utbytesstudenter på det vi har framför oss!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s