VAD SKA JAG GÖRA I STOCKHOLM?

IMG_0397

Som jag skrev imorse så ska jag åka till Stockholm imorgon igen med Elvin och Lova plus en massa fler runt om i Sverige och det är för att jag ska på ett event! EF har ett sista möte innan avresemötet i Maj och denna gången ska ännu fler dit än i julas. Tycker det ska bli så himla kul att träffa alla andra som också ska iväg och nu när det ändå är relativt kort tid kvar (4,5 månader) tills vi åker så kommer de förmodligen berätta en hel del kul info. Dessutom ganska skönt att liksom ”prata av sig” med de andra eftersom vi nog alla har samma frågor och funderingar. Är så taggad! Förstår om ni blir lite trötta på mitt tjat om flytten haha, men jag hoppas ni förstår att det är väldigt stort för mig och att det tar upp mycket av min vardag. Vi åker i alla fall runt halv 3 imorgon och kommer hem senare på kvällen. Ska bli så kul!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s