GRAFITTI WALL

grafitti2grafitti10grafitti3grafitti7grafitti9grafitti8

Vaknade upp med halsont från helvetet igår och stannade hemma, men ska ta mig iväg idag till skolan idag i alla fall. Har faktiskt en hel del planer denna tisdag, ska bland annat boka tåg till Stockholm eftersom jag ska dit igen imorgon och så ska jag också plugga matte med Okello i eftermiddag. Behövs verkligen! I övrigt hoppas jag verkligen att jag mår bättre ikväll, vore kul att komma igång med cheerleadning-träningen inför mina tryouts i USA. Både Lova och jag har fått övningar av våra värdmammor att träna på, så vi har en hel del framför oss. Så kul!

Som jag skrev så ska jag iväg till Stockholm igen imorgon, så ikväll kommer det ett inlägg om mer kring det. Ska göra en jätterolig grej med Lova och Elvin och en massa fler. Nu ska jag dock göra mig iordning inför dagen. Ha en fin dag, kram!

Annonser

2 thoughts on “GRAFITTI WALL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s