GRAFITTI WALL

grafitti2grafitti10grafitti3grafitti7grafitti9grafitti8

Vaknade upp med halsont från helvetet igår och stannade hemma, men ska ta mig iväg idag till skolan idag i alla fall. Har faktiskt en hel del planer denna tisdag, ska bland annat boka tåg till Stockholm eftersom jag ska dit igen imorgon och så ska jag också plugga matte med Okello i eftermiddag. Behövs verkligen! I övrigt hoppas jag verkligen att jag mår bättre ikväll, vore kul att komma igång med cheerleadning-träningen inför mina tryouts i USA. Både Lova och jag har fått övningar av våra värdmammor att träna på, så vi har en hel del framför oss. Så kul!

Som jag skrev så ska jag iväg till Stockholm igen imorgon, så ikväll kommer det ett inlägg om mer kring det. Ska göra en jätterolig grej med Lova och Elvin och en massa fler. Nu ska jag dock göra mig iordning inför dagen. Ha en fin dag, kram!

Advertisements

2 thoughts on “GRAFITTI WALL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s