SISTA CHANSEN TILL USA

Du som funderar på att åka detta året eller kanske nästa, se till att kolla in EF exchange year´s youtubekanal. Många av videorna där fick mig att bestämma mig för att åka och det är så kul att min favoritvideo faktiskt handlade om Arizona till och med innan jag fick min placering! Förresten, om jag inte misstar mig så finns det faktiskt några platser kvar på utbytesåret 2017/2018. Häng med du med, kommer bli sååå kul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s