SISTA CHANSEN TILL USA

Du som funderar på att åka detta året eller kanske nästa, se till att kolla in EF exchange year´s youtubekanal. Många av videorna där fick mig att bestämma mig för att åka och det är så kul att min favoritvideo faktiskt handlade om Arizona till och med innan jag fick min placering! Förresten, om jag inte misstar mig så finns det faktiskt några platser kvar på utbytesåret 2017/2018. Häng med du med, kommer bli sååå kul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s