CLASSES – CHECK!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Min värdmamma (Denice) skrev till mig igår om vilka classes jag kan välja på skolan jag ska gå på och hon skickade även med en katalog där all information fanns. Blev så glad! Har varit peppad riktigt länge på att börja kolla på allt sådant på riktigt, så det var superkul att hon hörde av sig! Jag kommer att göra mina val genom henne eftersom hon känner den ansvarige på min skola, men vet inte riktigt hur det funkar för de andra utbytesstudenterna.

Här är i alla fall de preliminära valen jag gjort:

Engelska* – Ett måste så klart!
U.S History*
– Kommer bli riktigt intressant tror jag, tycker historia är kul och speciellt USA´s!
Pre-calculus –
Tror detta är den enklaste mattekursen av de som finns, känns väldigt skönt att förhoppningsvis slippa den svåra matten.
Tyska II –
Vill verkligen ha kvar tyskan, så det är ett måste för mig att ta denna. Spännande att se hur bra de är på tyska i USA!
Photography –
Precis som tyska och group fitness här nedan, så är photography en elective. Det betyder att det är ämnen jag fått välja själv. Dock är det inte 100% om jag kan ta denna än, då jag kanske måste ta ett naturämne (earth science). Photography låter dock kul så jag hoppas på den!
Group fitness –
Träningskurs där en massa olika gruppass ingår, så som yoga, cirkelgym, dans osv. Hur kul låter det inte? Tror det kommer blir riktigt kul och dessutom bra komplement till cheerleadingen ifall jag lyckas komma med!

* = Obligatoriska enligt EF

Vad tror ni? Jag är så nöjd med mina val och jag hoppas att de lektionerna är roliga! Vad jag har förstått så har man i princip samma schema varje dag i USA, så dessa lektionerna kommer jag förmodligen att ha every single day. Kan knappt vänta, bara 4,5 månader kvar nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s