GOOD MORNING FROM STOCKHOLM

img_3253img_3256

Imorse stod klockan på 8 och en halvtimme senare var vi på hotellets gym och morgontränade litegrann. Var dödstrött när vi vaknade hehe, kom hem runt 00 igår efter att vi var på bio, så vi somnade tyvärr väldigt sent. Vi lyckades dock ändå ta oss ner dit, så vi körde lite träning på mattorna som fanns där inne. Var inte in the mood for cardio eller något sådant, så vi körde mer styrka.

Filmen vi såg igår (A cure for wellness) var lite skum. Den var väl rätt så bra ändå, men tycker inte att den gav nog med svar liksom. Ni kommer nog förstå vad jag menar om ni ser den. Båda Cajsa och jag var helt förvirrade efteråt, men tycker ändå att den var sevärd. 7/10 får den av mig och 8/10 av Cajsa. Väldigt spännande och om man ser den en till gång så kommer man nog förstå mer av den.

img_3259img_3260img_3261img_3263

Efter träningen gick vi och åt hotellfrukost. Har längtat i flera veckor efter denna frukost och wow vad gott det var! Åt allt verkligen! Pannkisar, avokadomackor, ägg och bacon, juice, varm choklad, frukt, yoghurt osv. Riktigt bra frukost faktiskt, så värt! Vi både ligger dock i matkoma nu, hoppas att det går över tills vi ska checka ut haha… Nu ska vi i alla fall göra oss iordning, gå ut och fota lite och sedan åka till Bellos lägenhet som vi ska bo i inatt efter konserten. Är så taggad på ikväll!!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s