VET NI VAD?

Vet niii? JAG FICK JOBBET! Är så himla glad och nöjd. Dessutom fick även Lova samma jobb på samma schema, så vi kommer förmodligen få jobba en del tillsammans. Kan även nu säga att jag kommer att jobba på en trampolinpark i Marieberg som öppnar i April. Hur kul? Wow är så taggad!

Idag har vi spenderat hela dagen i Stockholm och bilder från dagen kommer imorgon/ senare. Skrev ett helt inlägg om det som bara försvann nyss. Puh, sådant man får leva med när internet är dåligt, men ska försöka senare igen. Nu ska jag fixa iordning mig, ha en fin kväll. Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s