EN DAG FÖR SENT?

img_3202img_3212img_3207

Var tvungen att få med Josses kaktus, den var så söt haha…

img_3209

Igår var jag hemma hos Josefin och jag tog med semlor eftersom inte åt några på semeldagen som var dagen innan. Hon visade en ny podd för mig, rättegångspodden tror jag den hette och den var faktiskt väldigt intressant. Ganska lång dock, men ändå lite speciellt eftersom allt som hörs är inspelningar från de riktiga rättegångarna. Vi hann även kolla på en film. The best of me tror jag att den hette. Riktigt bra faktiskt!

Klockan ringde nyss och nu ska jag och snart och fixa det sista inför tågresan. Ser ut som att det har blivit något fel med SJ-tågen, men har inte sett något om tågen i Örebro så jag hoppas att det inte blir några problem! Åker 10.32 och ska först hinna äta frukost, köpa något att ha med på tåget och fixa med alla kläderna jag ska ha med mig. Hittade även att mordpodden släppt nya avsnitt, så ska lyssna på ett nu. Verkar faktiskt vara riktigt spännande!

Ha en bra dag! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s