UTBYTESÅR – LISTA

img_9492.jpg

Vilken plats i USA vill/ ville du helst hamna i?
Ärligt talat så låg Arizona faktiskt högst upp på min lilla lista som jag hade i huvudet och jag grät av lycka när det visade sig att jag faktiskt hamnade där. Kändes heeelt fantastiskt att det faktiskt blev så tillslut! Annars låg Texas och Kalifornien högt upp också.

Vilka tre saker vill du helst testa på ditt utbytesår?
Wow haha, finns så himla mycket! Jag vill självklart prova på cheerleading (som ni förmodligen redan vet), gå på amerikanska fotbollsmatcher och typ ta en shoppingrunda på Walmart eller något. Allt känns så typiskt amerikanskt!

img_9413.jpg

Om du har fått placering, är du nöjd?
Är överlycklig, både över platsen, familjen och skolan! San Tan Valley verkar vara en riktigt bra stad att bo i, min familj är väldigt lik mig på många olika sätt och skolan, Combs High School, verkar ha jättebra sammanhållning! Den är ungefär lika stor som min skola här (500-999 elever står det i mina dokument), vilket jag tycker är superskönt! Då är det nog lite enklare att lära känna folk än om det är flera tusen elever.

Varför valde du just USA?
Har velat åka dit på utbytesår sååå länge, tror jag började läsa bloggar och kolla videos om det när jag var 10. USA har alltid känts som det naturliga valet för mig eftersom jag verkligen vill uppleva “the high school spirit” och för att det finns så himla många olika platser att besöka. Dessutom har jag alltid tyckt om engelska och varit väldigt intresserad av språk, så USA kändes helt rätt.

combs3combs6

Vad är du mest nervös över?
Oj, en hel del faktiskt! Skulle dock inte vilja säga att jag bara är nervös över dessa sakerna, utan jag är också väldigt taggad! Att träffa min familj för första gången kommer nog vara lite smånervöst, samt första skoldagen. Har så många frågor kring första dagen, hoppas och ber för att den ska gå bra! Hela grejen att bara åka iväg är liksom rätt så nervöst dock, att lämna allt hemma och gå på flyget mot mitt “nya” liv utan min familj och mina vänner här hemma.

Hur gick det till när du fick din placering (om du fått den)?
Hade väntat på samtal från EF i flera, flera veckor och dagen innan hade Lova just fått sin placering. Det gjorde mig självklart ännu mer ivrig på att få mitt också och helt plötsligt (så sjuk känsla) så ringde de mig på min engelskalektion. Blev så förvånad, men också glad på samma gång! Ida berättade i alla fall då att jag fått min placering och att jag skulle spendera mitt år i Arizona. Minns att så många frågade efteråt varför jag var ledsen när jag kom in igen, men grät såklart av lycka och inte något annat. Ett av mina bästa minnen faktiskt, kommer alltid minnas det som startskottet för allt.

Har ni några fler frågor så får ni självklart jättegärna ställa dem! Denna listan hittade jag på google, men tänkte snart göra ett Q/A-inlägg eftersom både jag och ni oftast gillar att svara och ställa frågor. Kommentera här under ifall det är något ni undrar! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s