ABOUT TOMORROW

bomberbomber1

Kom just hem från Josefine och ska nu börja packa mina väskor inför imorgon. Åker till Stockholm med Cajsa runt 10.30, så måste se till att det mesta blir klart ikväll. Vill inte stressa! Planen i alla fall är att först checka in på hotellet, lämna våra väskor och fixa oss och sedan blir det nog en rätt så lång dag ute i Stockholm. Vet att Cajsa vill äta på K25, så det är i princip de enda satta planerna vi har haha… Ska bli riktigt kul iallafall! På lördagen blir det först (ÄNTLIGEN) hotellfrukost och så träffar vi även de andra tjejerna som ska hänga med på Drake på kvällen. Är så taggad inför konserten, can´t wait!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s