ABOUT TOMORROW

bomberbomber1

Kom just hem från Josefine och ska nu börja packa mina väskor inför imorgon. Åker till Stockholm med Cajsa runt 10.30, så måste se till att det mesta blir klart ikväll. Vill inte stressa! Planen i alla fall är att först checka in på hotellet, lämna våra väskor och fixa oss och sedan blir det nog en rätt så lång dag ute i Stockholm. Vet att Cajsa vill äta på K25, så det är i princip de enda satta planerna vi har haha… Ska bli riktigt kul iallafall! På lördagen blir det först (ÄNTLIGEN) hotellfrukost och så träffar vi även de andra tjejerna som ska hänga med på Drake på kvällen. Är så taggad inför konserten, can´t wait!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s