CAMP ELLER DISCOVERY TOUR?

Har varit väldigt fram och tillbaka när det kommer till camp i New York och för några dagar sedan fick jag veta att jag ändå skulle hinna med ett camp där utan att missa skolan. Det hade tidigare varit problemet och anledningen till att jag inte skulle åka. Har dock börjat vela väldigt mycket igen, ska jag åka på det eller kanske på en discovery tour (en resa mitt i året med andra utbytesstudenter)? Kommer liksom ändå få några välkomstdagar där, så det är inte som att jag missar hela New York-upplevelsen. Jag vill gärna hinna med att skolshoppa, bli en del av familjen, vänja mig vid värmen och sådant innan allt drar igång. Dock säger väldigt många att just campet är det de är gladast ver att ha gjort på utbytesåret. Hmm… Är kluven.

hwaii1hwaii2

Började titta lite på discovery tours nyss och hittade två riktigt grymma som jag verkligen skulle vilja åka iväg på! Första är Puerto Rico, som ni kan se bilder på ovan. Verkar heeelt underbart och dessutom ett land jag förmodligen inte kommer besöka ifall jag inte åker dit med EF. Bland annat står då regnskogsvandring, matlagningskurser, strandhäng och sightseeing på schemat. Puerto Rico är en ö i västindien och verkar ha precis allt jag vill att ett land ska ha. Värme och en massa fina platser att besöka!

hwaiihwaii3

Det andra alternativet jag har tänkt på är Hawaii! Har sett litegrann från den resan på EF´s snapchat och wow vad kul det ser ut! Verkar också riktigt fint och har egentligen alltid haft en liten dröm om att åka dit. Det känns som som ett resmål jag kanske någon gång kommer att besöka ändå, men det kanske inte gör så mycket tänker jag. Verkar sååå häftigt och skulle definitivt bli en upplevelse för livet! Vad hade ni valt?

Annonser

One thought on “CAMP ELLER DISCOVERY TOUR?

  1. That is a very tough choice between Hawaii and Puerto Rico. Both would be equally amazing! I think it depends on if you’d like to experience a bit of the Hispanic culture or a bit of the Pacific Islander culture.. Both places will have beautiful beaches and palm trees.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s