TRÅKIGT MAIL

Detta var samma dag som jag spelade in videon till min EF-ansökan. Minns det så tydligt, känns som att det var igår även fast det var nästan ett halvår sedan!

Min dag har faktiskt gått väldigt upp och ner, fick ett mail om en miss med eventet Cajsa och jag skulle gå på i helgen tyvärr, så vi ska inte gå på det. Löste sig jättebra dock och vi kommer fortfarande att åka till Sthlm på fredagen och göra en massa kul. Har även tränat två gånger idag, både volleyboll (om man får räkna skolidrotten) och på gymmet med Martin och Edvin. Var riktigt kul faktiskt, har blivit så himla motiverad med både träningen och kosten, mår verkligen BARA bra av att träna och äta bra. Var även första gången jag gymmade på kvarnen (friskis i stan här i Örebro) och jag älskar det redan! Ska lätt börja träna där oftare!

Nu kollar jag på “the perfect murder” med mammis och ska snart fixa klart en skoluppgift. Ha en fin kväll! Kramis!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s