TRÅKIGT MAIL

Detta var samma dag som jag spelade in videon till min EF-ansökan. Minns det så tydligt, känns som att det var igår även fast det var nästan ett halvår sedan!

Min dag har faktiskt gått väldigt upp och ner, fick ett mail om en miss med eventet Cajsa och jag skulle gå på i helgen tyvärr, så vi ska inte gå på det. Löste sig jättebra dock och vi kommer fortfarande att åka till Sthlm på fredagen och göra en massa kul. Har även tränat två gånger idag, både volleyboll (om man får räkna skolidrotten) och på gymmet med Martin och Edvin. Var riktigt kul faktiskt, har blivit så himla motiverad med både träningen och kosten, mår verkligen BARA bra av att träna och äta bra. Var även första gången jag gymmade på kvarnen (friskis i stan här i Örebro) och jag älskar det redan! Ska lätt börja träna där oftare!

Nu kollar jag på ”the perfect murder” med mammis och ska snart fixa klart en skoluppgift. Ha en fin kväll! Kramis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s