PINK BOMBER AND INTERVIEW

adlinksimg_3147-2img_3141img_3150img_3148

LOOK-ALIKE: HERE 

Här är ett nytt tillskott till jackgarderoben tillsammans med en skinnjacka (inte äkta såklart) som jag fick med mig hem från Hamburg. Älskar den! Tror den kommer vara perfekt till våren, kan redan se en massa olika outfits framför mig. Kostade endast 15€ på H&M så jag tog med mig den så fort jag såg den haha, kändes precis som jag!

Kom nyss hem från en arbetsintervju och nu sitter jag med hela familjen i soffan och pratar. Mina föräldrar håller på att planera litegrann inför ett kommande arbetsprojekt, så jag sitter och halvlyssnar litegrann samtidigt som jag bloggar. Mysigt faktiskt! Snart ska jag dock sätta på mig träningskläder och cykla iväg till gymmet för ett danspass med Lova, första gången på jättelänge. Riktigt taggad!

Advertisements

One thought on “PINK BOMBER AND INTERVIEW

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s