HEMRESA

Inte mycket bloggning idag eftersom det var min sista dag, men hinner med att skriva litegrann nu innan planet lyfter. Sitter just nu på ett café i flygplatsen och ska snart boarda. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att baka med min moster, packa och bara ta det lugnt. Ganska skönt faktiskt! Har dock en lååång kväll framför mig med både flyg, tåg och en massa väntan på både arlanda och centralstationen i Stockholm då tågen inte riktigt samarbetar med mina flygtider. Tror jag kommer hem runt 00.15 inatt. Kommer vara så fräsch imorgon haha, men det är smällen man får ta ifall man ska resa.

Hoppas att ni har haft en fin dag, nu ska jag snart packa ihop datorn och gå mot gaten. Imorgon visar jag (förhoppningsvis) allt jag fick med mig hem! Ska först på en arbetsintervju och sedan träna lite, men ska försöka hinna med. Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s